top of page
Search

Rezervelor 87 proiectul a inceput in Februarie 2020 si se apropie de finalizare in aceasta vara.

Updated: May 10, 2021


Rezervelor87.ro a fost demarat In luna Ianuarie 2020 pentru constructia a 3 blocuri cu aproximativ 375 apartamente: Garsoniere, apartamente 2 camere si apartamente cu 3 camere in apropiere de statia de metrou Pacii, Militari. Iuliu Maniu


In acesta vara primele doua blocuri se vor preda clientilor urmand finalizarea blocului 3 in Ianuarie 2022.


Stadiul vanzarilor in acest moment:

Bloc 1 - 90%

Bloc 2 - 90%

Bloc 3 - 30%


Localizare

Ansamblul de apartamente Rezervelor87.ro este construit in partea de vest a Capitalei, în apropiere de Metrou Păcii. Este localizat pe strada Rezervelor nr. 87, la 400m distanţă de intersecţia cu B-dul Iuliu Maniu.

Elemente construcţie

  • Structura clădirilor este pe cadre cu stâlpi de beton;

  • Compartimentările din cărămida tip Porotherm eficientă;

  • Închiderile exterioare sunt fie elemente de structura (diafragme de beton), fie pereţi din cărămidă Poroterm. Faţadele sunt termoizolate pe toată suprafată conform normativelor în vigoare cu termosistem de 10 cm grosime, oferind confort si consum redus de energie.

Blocurile sunt prevazute cu lift şi oferă o gamă diversificată de locuinţe, care variază în funcţie de suprafaţă şi număr de camere în 4 tipuri:

  • Garsoniere

  • Studio-uri

  • Apartamente cu 2 camere

  • Apartamente cu 3 camere

Dotări şi finisaje apartamentelor Toate apartamentele sunt decomandate, cu bucataria inchisa. Apartamente se predau la cheie, sunt luminoase, moderne, complet finisate:

– Gresie si faianta in baie, bucatarie, hol de intrare si balcon in culori calde, crem

– Parchet 8 mm, 5 culori la alegere

– Bucătării complet finisate, şi dotate cu centrale marca Immergas;

– Intrerupatoare si Prize montate;

– Tâmplărie din PVC Salamander cu rupere de punte termică şi geam termopan;

– Băi complet finisate şi utilate;

– Uşă metalică la intrarea în apartament; – Balcoane spaţioase; – Contoare individuale pentru apă rece, gaz, electricitate.

Blocurile au aspect elegant şi luminos, pardoseli din gresie rezistenta si granit, contorizare separată ce optimizează consumul de apă caldă şi căldură, contorizare individuală pentru toate utilităţile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuală a consumului de utilităţi.

Preturi sunt afisate pe www.Rezervelor87.ro


Ca modalitate de plata se accepta orice tip de credit cu avans minim 5%.

Preturi speciale la plata cash – contacteaza consultantul de vanzari.

Preturile cuprind TVA 5%, iar suprafetele utile prezentate includ balconul.Proiectul Rezervelor87.ro cuprinde 3 blocuri D+P+7E cu 375 de apartamente cu 2 camere, 3 camere si garsoniere.

“Tipurile de unitati au fost inainte discutate cu clientii nostri, astfel incat am reusit ca in aceste 3 blocuri sa avem garsoniere, studio-uri, apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere complet decomandate cu bucatarii mari de 8-9 mp si cu balcoane.


Blocul 1 si 2 cu 247 de apartamente si 3 spatii comerciale se livreaza la cheie in aceasta vara. Apartamentele se livreaza la cheie cu centrala de apartament.

“Ca modalitate de plata acceptam orice forma de credit, inclusiv Prima Casa, insa solicitam un avans de minim 5 %.


Kommentarer


bottom of page